Taupykite pinigus su naujuoju išmaniuoju kištuku ADAX Smart Wi-Fi Plug

Jūsų senieji radiatoriai ir kiti buitiniai elektros prietaisai gali būti prijungti prie esamo Wi-Fi tinklo ir tapti išmaniųjų namų dalimi.
Sutaupykite kas mėnesį dešimtis eurų. Išmanu, paprasta ir neįtikėtinai praktiška.

Valdykite temperatūrą namuose, kur bebūtumėte

Išmanusis kištukas ADAX Smart Wi-Fi Plug – naujausias mūsų išmaniųjų namų technologijos prietaisų asortimento gaminys. Prijungę prie jo radiatorių, galėsite greitai kontroliuoti elektros suvartojimą, nesvarbu, ar esate namie, ar nesinaudojate ADAX Wi-Fi programėle. Prie ADAX Wi-Fi kištuko taip pat galima prijungti apšvietimo prietaisus ir kitus buitinius elektros prietaisus. Taupykite pinigus, pagal savo poreikius programėlėje nustatydami savaitės programą, ir leiskite jai automatiškai reguliuoti elektros energijos suvartojimą ar temperatūrą.

Stenkitės nenaudoti elektros, kai nieko nėra namuose

Įjungtas 1000 W šildytuvas kainuoja dešimtis centų per valandą. Priklausomai nuo to, ar jūsų namas naujas, ar senas, kv. metrui sunaudojama nuo 40 iki 80 W elektros energijos. Pateiksime pavyzdį: tarkime, 90 kv. metrų namui / butui sunaudojama maždaug 50 W/kv.m., arba 4500 W. Jeigu tuo metu, kai jūsų nėra namuose, šildytuvas būtų visiškai išjungtas, galėtumėte sutaupyti nemažai pinigų. Per mėnesį šis vienas paprastas žingsnis leistų jums sutaupyti ne vieną dešimtį eurų.

Išmanusis kištukas ADAX Smart Wi-Fi Plug gali būti sujungiamas su visais elektros prietaisais iki 3500 vatų, o ADAX Wi-Fi programėlė veikia Android ir Apple išmaniuosiuose telefonuose.

Prijunkite. Sureguliuokite. Taupykite.